Κατηγορίες

Εισαγωγή

Με την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου Β΄ και του Μακαριωτάτου Μητροπολίτη Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ. Σάββα πραγματοποιείται o Διεθνής Διαγωνισμός Φωτογραφίας «Χρώματα της Ορθοδοξίας: Ελλάδα», που αφορά την εκκλησιαστική ζωή της Ορθόδοξης Ελλάδας. Βασικός στόχος του έργου είναι η προβολή της Ελληνικής Ορθοδοξίας στην Πολωνία, την Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

Οι συμμετοχές θα κριθούν από μια διεθνή επιτροπή ειδικών.

Οι καλύτερες φωτογραφίες και όσοι πάρουν βραβεία θα παρουσιαστούν σε μια έκθεση και θα δημοσιευθούν σε ένα φωτογραφικό λεύκωμα με τίτλο «Χρώματα Ορθοδοξίας».

το έργο δεν αφορά το Άγιο Όρος

Γενικές Πληροφορίες

Ο διαγωνισμός θα δέχεται συμμετοχές από τις 25 Μαρτίου έως τις 8 Ιουλίου στις ακόλουθες τέσσερις κατηγορίες: Μέρη, Ρεπορτάζ, Άνθρωποι, Λεπτομέρειες. Οι συμμετέχοντες είναι ευπρόσδεκτοι να υποβάλουν έως και 6 φωτογραφίες ανά κατηγορία.

Συμμετοχή στον διαγωνισμό

Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε όλους τους επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους από όλο τον κόσμο. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι δωρεάν. Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να παρατείνουν τη διάρκεια του διαγωνισμού.

Κανόνες σχετικά με την αποστολή φωτογραφιών

Μόνο φωτογραφίες που απεικονίζουν χώρους λατρείας που ανήκουν σε αμοιβαία αναγνωρισμένες κανονικές Ορθόδοξες Εκκλησίες θα γίνονται δεκτές για υποβολή στο διαγωνισμό. Οι φωτογραφίες που ενδέχεται να παρουσιάσουν, να δημιουργήσουν ή να αναπτύξουν εντάσεις θα απορριφθούν αυτόματα.

Πνευματικά δικαιώματα

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό δεν μεταβιβάζει την κυριότητα των δικαιωμάτων των εικόνων που υποβάλλονται. Η συμμετοχή μέσω της υποβολής φωτογραφιών δίνει αυτόματα άδεια στον διοργανωτή και τους συνεργάτες να τις χρησιμοποιήσουν, όπως προβλέπεται στο παρόν κείμενο. Λαμβάνοντας μέρος στο διαγωνισμό, οι συμμετέχοντες παραχωρούν στους διοργανωτές (OrthPhoto.net) το δικαίωμα να δημοσιεύουν τις φωτογραφίες τους στις εκδόσεις τους, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφικών λευκωμάτων, ημερολογίων, photocast και εκθέσεων.
Θα επιλεγούν 200 φωτογραφίες για το λεύκωμα του ιωβηλαίου "Χρώματα της Ορθόδοξης Ελλάδα", το οποίο θα εκδοθεί από το Τμήμα Εκδόσεων της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Πολωνίας. Οι δημιουργοί των οποίων οι φωτογραφίες θα επιλεχτούν για συμπερίληψη στο λεύκωμα θα λάβουν δωρεάν ένα αντίγραφο του νέου λευκώματος.

Πώς να συμμετάσχετε

Συνεργάτες/χορηγοί

Βοηθήστε μας να προωθήσουμε τον διαγωνισμό

Μπορείτε να υποστηρίξετε το διαγωνισμό δημοσιεύοντας ένα banner στην ιστοσελίδα σας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή το ιστολόγιό σας. Όλοι όσοι προωθήσουν το διαγωνισμό και ενημερώσουν τους διοργανωτές για αυτήν την υποστήριξη θα συμπεριληφθούν στον κατάλογο των υποστηρικτών.
Για τη διευκόλυνσή σας, έχουμε ετοιμάσει και δημοσιεύσει banners που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την προώθηση του διαγωνισμού με διαφορετικούς τρόπους. Εάν χρειάζεστε κάτι ιδιαίτερο, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές. Τα banners μπορούν να βρεθούν παρακάτω και να χρησιμοποιηθούν επικολλώντας τον κώδικα html στην ιστοσελίδα σας, στο ιστολόγιο ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας!

Σελίδα με banners

Συνεργάτες ΜΜΕ