Διοργανωτές

Αποστολική Διακονία

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος αποτελεί τον επίσημο Εκκλησιαστικό Οργανισμό που εποπτεύεται από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Η Αποστολική Διακονία ιδρύθηκε το έτος 1936 (Νόμος Ν. 41/1936). Οργανωτικές προσαρμογές έγιναν με τους αναθεωρημένους Νόμους 2169/1940, 976/1946, 126/1969 (άρθρο 36) και την Κανονιστική Πράξη 3/1969.
Σύμφωνα με τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Ελλάδος (Ν. 590/1977, άρθρο 40), η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος τελεί υπό την εποπτεία της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου. Ο Οργανισμός εξουσιοδοτείται να μεριμνά για τον προγραμματισμό, τη διοργάνωση και την εκτέλεση του συνόλου του ιεραποστολικού και εκπαιδευτικού έργου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

www.apostoliki-diakonia.gr

OrthPhoto

Το ORTHPHOTO είναι ένα μοναδικό έργο και ιστοσελίδα που περιλαμβάνει τόσο επαγγελματίες όσο και ερασιτέχνες φωτογράφους, που θέλουν να μοιραστούν τις φωτογραφίες τους σχετικά με την ομορφιά της Ορθοδοξίας και τη χριστιανική πίστη σε όλο τον κόσμο.

Το ORTHPHOTO περιλαμβάνει πάνω από 100.000 φωτογραφίες από 80 χώρες - από τη Βραζιλία έως την Κίνα, από τη Ρωσία έως την Ουγκάντα. Η ιστοσελίδα προσελκύει πάνω από 500 επισκέπτες από περισσότερες από 100 χώρες κάθε μέρα και δημοσιεύεται σε 11 γλώσσες.

www.orthphoto.net

Τμήμα Εκδόσεων της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Πολωνίας

είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Πολωνία που ειδικεύονται στην Ορθόδοξη βιβλιογραφία. Εκδίδουν δύο περιοδικά όπως και άλλες εκδόσεις που σχετίζονται με τη Θεολογία, την ιστορία και άλλα σύγχρονα θέματα της Ορθόδοξης Εκκλησίας, όπως λευκώματα, βιβλία, τευχίδια, εικόνες σε χαρτί, κ.λπ. www.orthodox.pl

Συνεργάτες

Συνεργάτες που μας βοηθούν στην οργάνωση, την προώθηση και τις χορηγίες

Χορηγοί

Χάρη στις δωρεές μπορούμε να διοργανώσουμε αυτόν τον διαγωνισμό και να προσφέρουμε βραβεία σε κάθε κατηγορία

Σας περιμένουμε

σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε και να γίνετε μέρος μιας συναρπαστικής κοινότητας φωτογράφων που επιδιώκουν να μοιραστούν την ομορφιά της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Για να λάβετε πληροφορίες πώς μπορείτε να γίνετε συνεργάτης του έργου ή χορηγός, γράψτε μας στη διεύθυνση:

greece@orthphoto.net

Τα ονόματα των χορηγών και των συνεργατών θα δημοσιευτούν μαζί με το λογότυπο της εταιρείας ή του ιδρύματος σε όλες τις εκδόσεις και τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο αυτού του έργου: Διαγωνισμό, Εκθέσεις, Λευκώματα, Αφίσες, Ιστοσελίδες κ.λ.π.
Οι συνεργάτες και οι χορηγοί θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στις τελετές απονομής επιλέγοντας την κατηγορία για την οποία θα ήθελαν να παρουσιάσουν το βραβείο.

Τρόπος συμμετοχής

Ο διαγωνισμός λήγει στις 31/07/2023. Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα, εάν το κρίνουν σκόπιμο, να παρατείνουν για λίγο διάστημα τη διάρκεια του διαγωνισμού.